Kavitacija

Kavitacija

Ultrazvočna liposukcija – kavitacija je varen in hiter postopek odstranjevanja maščob v telesu. Kavitacija ponuja veliko možnosti za odpravo nezaželjenih maščobnih blazinic. Kavitacija – zltrazvočna liposukcija ni samo odprava telesnih maščob, ampak s tem postopkom pridobimo samozavest in boljšo kvaliteto življenja.

REZULTATI PRI KAVITACIJI SO VIDNI V KRATKEM ČASU!

Po postopku ultrazvočne liposukcije – kavitacije, lahko takoj začnemo opravljati vsakodnevna opravila. Rezultati so vidni v zelo kratkem času, tudi TAKOJ. 

Tako kot druge kozmetične postopke, tudi kavitacijo ne smemo obravnavati brez nadzora za to strokovno usposobljene osebe. Pri nas boste o celotnem postopku seznanjeni – polega tega vsako stranko obravnavamo individualno. Terapijo določimo glede na potrebe in želje posamezne stranke. Če se boste držali predpisanih navodil, boste z rezultati zagotovo zadovoljni. 

Če iščete vrhunski, varen, zelo učinkovit način izboljšanja vašega videza, je kavitacija vsekakor postopek o katerem je vredno razmisliti. Kavitacija je v Ameriki najhitreje rastoč postopek odstranjevanja maščobnih blazinic v našem telesu. Z danjašnjo tehnologijo postaja kavitacija enostavna, varna in cenovno dostopna tehnologija. Naš cilj je, da si z kavitacijo pridobite takšno postavo, kot si jo želite.

KAKO ODSTRANIMO MAŠČOBO S KAVITACIJO?

Kavitacija uporablja visoko frekvenčne valove, ki maščobo pretresejo in razbijejo na določenih delih telesa. Ultrazvočna liposukcija, je v primerjavi s kirurško liposukcijo manj nevarna, oseba ni izpostavljena nevarnostim narkoze in težavam po njej.

Ultrazvok lahko razbije močno maščobo na teško dostopnih predelih, ki jih z navadnimi metodami hujšanja ne moremo odstraniti. Maščoba na področju nog, trebuha in rok je idealna za ultrazvočno liposukcijo, ker je na tem področju dosti mišic in veznega tkiva niso v nevarnosti notranji organi.

Podračja obravnave z ultrazvočno liposikcijo so: brada, nadlaket, moške prsi, pas, zadnjica, stegna, pas, hrbat, notranja kolena, goleni,…

Namen kavitacije je čudovit izgled in nasmejan obraz. Z močjo interneta lahko izveste ali ste pravi kandidat za ultrazvočno liposukcijo.

POSTOPEK ULTRAZVOČNE LIPOSUKCIJE – KAVITACIJA

Ultrazvočna liposukcija je namenjena odstranjevanju maščob po vsem telesu. Postopek se prične z posvetom s strokovno usposobljeno osebo, ki vam natančno predstavi prednosti in slabosti kavitacije. Če se za terapijo odločite, vas pred postopkom izmerimo in po njem opravimo meritve na istem mestu. Tako se lahko sami prepričate o rezultatu. 

85 % MAŠČOBE SE IZLOČI Z LIMFNO DRENAŽO, ki jo opravimo takoj po terapiji še isti dan, 15% MAŠČOBE PA SE IZLOČI PREKO JETER, to je vsebnost maščobe ki jo naša jetra morajo predelati vsaki dan.

Delite objavo na spletu!