AHA Peel Re-new

Nega obraza z AHA sadnimi kislinami Peel Re-new z Kozmetiko Afrodita (60 min)

Trajanje tretmaja
60 min
Cena storitve:
50,00 EUR
Akcijska cena:
40,00 EUR

Celostna prenova vseh vrst kože, gube, upadel tonus, neenoten ten, pigmentni madeži, hrapava in neenakomerna površina, nečista koža, razširjene pore, ….Hidroksi sadne AHA kisline Peel Re-new iz linije Afrodita kozmetike, z razgradnjo odmrlih korneocitov oziroma razgradnjo vezmi med njimi, delujejo kot izjemno učinkovit piling. Omogočajo nadzorovano odstranjevanje poroženele plasti odmrlih celic ter vzpodbujajo obnovo celic.

REZULTATI NEGE Z AHA IN BHA Peel Re-new sadnimi kislinami je splošno izboljšanje kožne slike tako na epidermalni in tudi dermalni ravni.

POTREBUJETE »NOVO KOŽO«?

AHA Peel Re-new 40% strong eksfoliant serum sadnih kislin stimulira nastajanje kolagena in elastena in zmanjša pojavnost gub, izrazitost postaknoznih brazgotin, znakov hiperpigmentacije.

Nega z AHA sadnimi kislinami Peel Re-new koži povrne njeno naravno svežino in rožnato barvo, izboljša strukturo epidermisa, okrepi barierno funkcijo kože, občutno zgladi površino kože ter umili reliefne nepravilnosti, kot naprimer brazgotine nastale kot posledica aken. Z nego AHA sadnimi kislinami Peel Re-new Afrodita linijo uspemo poenotiti ten kože, posvetlitev polti ter zmanjšanje znakov hiperpigmentacije. AHA Afrodita linija sadnih kislin Peel Re-new ublaži težave mastne, nečiste kože, stimulira sintezo kolagena in elastena, posledično pa je koža oskrbljena z vlago, izraz gub se zmanjša, koža se učvrsti in posledično upočasni staranje kože.

Uporaba sadnih AHA kislin je že več let aktualna v kozmetični negi. Dejstvo je, da imajo sestavine, ki se uporabljajo, številne prednosti pred izdelki, ki se uporabljajo v kozmetičnih salonih. Predvsem lahko z uporabo sadnih AHA kislin vzpostavimo normalno ravnovesje med regenerativnimi in degenerativnimi sprembami v koži, kar upočasni staranje kože.

Če ni posebnih problemov na koži, kot so brazgotine, aktivne akne, se nega s sadnimi AHA kislinami priporoča po 30 letu kot preventiva, nega s sadnimi AHA kislinami se priporoča pri zreli koži.

UČINEK SADNIH KISLIN

Osnovni učinek AHA-kislin je rahljanje vezi med celicami epidermisa in luščenje kože. To poleg drugih že omenjenih učinkov povzroči prehodno stanjšanje epidermisa, ki se po prekinitvi uporabe kislin obnovi v dveh do treh tednih. Dodatno pride do začasnega zmanjšanja nastanka kožnega pigmenta v melanocitih in zmanjšane vsebnosti melanina v epidermisu zaradi pospešenega obnavljanja povrhnje plasti kože. Višje koncentracije AHA-kislin v kozmetičnih pripravkih (10-15%) lahko na začetku uporabe povzročajo občutek zbadanja, srbenja, tudi pekočo bolečino, kar je do neke mere normalno in izzveni ob redni uporabi, sočasno pa se pričnejo pojavljati želeni učinki na koži. Višje koncentracije AHA-kislin in kemični peeling z glikol-no kislino niso primerni za osebe z občutljivo kožo, seboroičnim dermatitisom, atopijskim dermatitisom ali drugimi kroničnimi vnetnimi stanji kože, pri nagnjenosti k hipertrofičnim brazgotinam ali keloidom idr…