Diodno lasersko odstranjevanje dlak

Diodni laser je oblika laserskega zmanjšanja trajnih dlak, ki ponuja nežen dotik, odstranjuje dlake in hkrati ščiti kožo. Ta oblika laserskega zmanjšanja trajnih dlak je učinkovita nega vseh tipov kože in dlak.

1. ALI JE DIODNI LASER UČINKOVIT ZA ZMANJŠANJE TRAJNIH DLAK?

Diodno lasersko zmanjšanje trajnih dlak je učinkovito. Mnogi bodo ugotovili, da so njihove dlake dolgoročno odstranjene. Odstranjevanje dlak z diodnim laserjem povzroča minimalno nelagodje.

2. JE DIODNO LASERSKO ZMANJŠANJE TRAJNIH DLAK TRAJNO?

Odstranjevanje dlak z diodnim laserjem je lahko trajno po terapijah, prilagojenim vašim potrebam in tipu dlak. Ker niso vse dlake v fazi rasti hkrati, bo morda treba ponovno pregledati določene tretirane predele, da jih trajno odstranite. Ko so dlake popolnoma odstranjene z delov telesa, bodo ponovno zrasle le v zelo redkih okoliščinah, kot je znatna hormonska sprememba.

3. KOLIKO TRETMAJEV ZA ZMANJŠANJE TRAJNIH DLAK Z DIODNIM LASERJEM JE POTREBNO?

Za zmanjšanje trajnih dlak večina potrebuje od 2 do 6 laserskih posegov. Po končanih tretmajih večina več mesecev ali celo let ne vidi dlak na tretirani koži. Ko dlake ponovno zrastejo, jih je pa manj.

4. ALI IMA DIODNO LASERSKO ZMANJŠANJE TRAJNIH DLAK KAKŠEN STRANSKI UČINEK?

Če je lasersko zmanjšanje trajnih dlak opravljeno pravilno, je tveganje za stranske učinke izjemno majhno. Usposobljen izvajalec mora diodno lasersko terapijo prilagoditi vaši polti in predelu telesa, ki ga zdravite.

Lahko se pojavi rahla rdečica, vendar ne sme napredovati v oteklino. Kozmetičnih izdelkov ne smete uporabljati takoj po terapiji.

Diodno lasersko zmanjšanje trajnih dlak je zaradi vgrajenega hlajenja bolj udobno in zdravi več tipov dlak in kože, IPL pa je najbolj primeren za tiste s temnejšimi dlakami in svetlejšo kožo.

5. KAKŠNA JE STOPNJA USPEŠNOSTI DIODNEGA LASERJA?

V kliničnih študijih je bila stopnja kliničnega uspeha odstranjevanja dlak z diodnim laserjem 92,9 % (po 12 mesecih).

6. ALI SE LAHKO BRIJEM VMES MED TERAPIJAMI Z DIODNIM LASERJEM?

Med terapijami se je priporočeno le briti. Če se ne morete upreti depilaciji z voskom, pustite, da dlake zrastejo vsaj en teden pred obiskom laserja.

7. ALI SE MORAM PRED DIODNIM LASERJEM OBRITI?

Obrijte predel. Čeprav je predlagano, da nehate puliti in voskati predel, ki se ga tretira, je nujno, da ga obrijete 24 do 48 ur pred obiskom. Čeprav so vaše dlake nevidne s prostim očesom, lahko laser vseeno cilja na pigment, ki se nahaja v korenu lasu.

8. KAJ VSE JE DIODNO LASERSKO ZMANJŠANJE TRAJNIH DLAK?

Diodna laserska tehnologija za zmanjšanje poraščenosti uporablja svetlobni žarek z ozkim spektrom za ciljanje na specifične kromoforje v koži. V primerjavi z drugimi laserskimi sistemi, valovna dolžina diodnega laserja 808 nm ponuja najgloblje ravni prodiranja in vrhunsko absorpcijo.

Diodno lasersko odstranjevanje dlak vključuje diodni laser, ki lahko varno oddaja svetlobo od vidnega do infrardečega območja in napade melanin v vaših dlačnih mešičkih, ne da bi pri tem povzročil kakršno koli poškodbo kože. Terapija z diodnim laserjem deluje na principu ‘selektivne fototermolize’, ki je optična tehnika, ki usmerja toploto na ciljne lasne mešičke, ne da bi poškodovala okoliško tkivo.

Diodni laserski stroj uporablja to tehniko za ciljanje melanina v dlačnih mešičkih vaših neželenih telesnih dlak, da trajno zmanjša rast in vam zagotovi brezhibno kožo. Ta laser se pogosto uporablja skupaj s hladilno tehnologijo za zmanjšanje bolečine ali neugodja, ki bi ga lahko povzročil laser.

9. TVEGANJA LASERSKEGA ZMANJŠANJA TRAJNIH DLAK Z DIODO 808!

Vsak laser ima tveganje za hiperpigmentacijo, če tretirane predele izpostavite sončni svetlobi. Vsak dan morate nanesti vsaj SPF 15 na vsa tretirana področja. Ne odgovarjamo za morebitne težave s hiperpigmentacijo, to je posledica izpostavljenosti sončni svetlobi, ne naših laserjev.

NEDAVNO PORJAVELE KOŽE NI MOGOČE LASERSKO TRETIRATI!

Samo 1 terapija ne zagotavlja, da bo vaša težava z dlakami odpravljena. Običajno potrebujete približno 2-6 terapij, odvisno od posamezne težave z dlakami in od tega, kako odporne so na lasersko terapijo.

Delite objavo na spletu!