IPL+RF in ELOS!

Obvsetilo o razliki med tehnologijama

Ker se v velikem številu obračate na nas z vprašanji o aparaturah, ki ponujajo IPL+RF tehnologijo in/ali ELOS tehnologijo, ter glede razlike med obema tehnologijama, smo za vse vas stranke pripravili pomembno obvestilo.

Obveščamo vas,
da se je v zadnjem letu na slovenskem tržišču pojavilo veliko število aparatur vprašljivega porekla in kakovosti, ki ponujajo IPL+RF tehnologijo.

Naše podjetje ima proizvodnjo na Kitajskem, saj kolikor nam je znano je na Kitajskem delovna sila cenejša in večina uspešnih podjetij seli proizvodnjo tja.

Naš dobavitelj je v sodelovanju z znanstveniki, fiziki in zdravniki, razvilo tehnologijo IPL+RF in je pri prodaji tovrstnih aparatov vodilno na svetu, saj jih samo v Nemčiji prodajo več tisoč na leto. Uspešno se širijo po državah Evrope in sveta.

Kako prepoznati pravo IPL+RF tehnologijo?
Svetujemo vam, da se pozanimate kar pri ponudniku storitev katero napravo uporablja.

Cene laserskih storitev IPL+RF
Kvaliteta in rezultati so ODLIČNI, saj so naše stranke že po prvi terapiji zadovoljne, čeprav popolnoma razumemo kako odstranjevanje dlak poteka Nikakor ni ugodna cena rezultat slabe kakovosti in rezultata. Želeli bi, da bi bile naše storitve dostopne za vsakega uporabnika. Saj menimo, da bi si glede na rezultate, ki jih dosegamo in velikega števila zadovoljnih strank, lahko opravila storitev odstranjevanja dlak in vseh ostalih laserskih storitev, vsaka ženska ali moški, ki to želi, ker v tem tempu življenja sodoben človek nima časa, za vsakodnevno odstranjevanje dlak-britje. Zato smo naše cene prilagodili našim strankam, sedanjim finančnim razmerah na trgu. In samo to je vzrok, da so naše cene ugodne.

Ponudniki storitev IPL+RF
Te aparature uporabljajo manjši in večji do zelo velikih salonov, ki svoje storitve prav tako KVALITETNO opravljajo, saj imajo zadovoljne stranke, ki se vračajo kar dokazuje samo to, da so IPL+RF aparati in tehnologija kvalitetni. Ta posebej razvita tehnologija je namenjena tudi za odstranitev svetlih, rdečih dlak in sivih.

Tehnologija IPL+RF E-light

  • Če jo primerjamo z IPL laserjem, predstavlja E-light tehnologija stopnjo več, saj poleg IPL uporablja tudi RF (energijo valovanje). Ta postopek se imenuje selektivna fototermoliza.

  • Bistvene prednosti v primerjavi z drugimi laserskimi tehnologijami:
    E-light sistem je edina laserska tehnologija, s katero lahko kožo pomladimo in se znebimo "Peach Fuzz" - majhnih belih in blond dlakic.

  • E-light poleg IPL uporablja tudi RF (radio frekvenco), ki segreje koren dlake. RF je varnejša, saj ne vpliva na barvo kože, kožo ne opeče.
    E-light laser je odličen za pomlajevanje kože na obrazu, vratu, prsih in rokah.

  • Sistem ima 3X hlajenja to je voda, zrak, led in gel.